Federatia Nationala Omenia prezenta la 15 ani de la infiintarea FDAAM


La invitatia Fundatiei pentru Dezvoltarea Asociatiilor de Ajutor Mutual (FDAAM), pe data de 21 noiembrie 2014, Federatia Nationala „OMENIA” a C.A.R.P.-urilor din Romania a participat la primul workshop din cadrul proiectului „INCLUSIV – Retea de centre suport pentru integrarea persoanelor vulnerabile pe piata muncii in 6 regiuni din Romania”. Evenimentul a avut ca tema „Principalele bariere pentru persoanele apartinand grupurilor vulnerabile, care le limiteaza accesul la educatie si ocupare”. Domnul presedinte Gheorghe Chioaru a fost insotit de doamna contabil Alina Perjoiu in calitate de specialist in intocmirea proiectelor cu finantare europeana si de domnul Ilie Tifrea, director adjunct pentru programe sociale la Asociatia C.A.R.P. „OMENIA”.

In cadrul intalnirii, domnul presedinte Gheorghe Chioaru a facut o prezentare a activitatilor desfasurate de Casele de Ajutor Reciproc ale Pensionarilor ca promotori ai economiei sociale.

Va amintim ca intre Federatia Nationala „OMENIA” si FDAAM s-a incheiat in luna februarie 2014 un protocol de colaborare ce are ca scop promovarea activitatilor CARP-urilor din Romania si sprijinirea persoanelor varstnice, membri ai celor doua organizatii.