Adresa catre CARP-urile FNO


Având în vedere apariția primului caz din România de înfectare cu virusul COVID-19 (coronavirus) vă propunem să luați toate măsurile necesare la nivel de Asociație, măsuri de prevenție și protecție înpotriva răspândirii acestui agent patogen, dar și a gripei sezoniere în rândul populației.

De asemenea, pentru o mai bună siguranță vă rugăm să evitați, pe cât posibil, deplasările inutile, manifestările care presupun participări numeroase, zone aglomerate care favorizează răspândirea rapidă și la scară mare a virușilor gripali. Vă sfătuim, totodată, în cazul în care aveți programate în această perioadă Adunări Generale ale Asociației, dacă este posibil, să le anulați și să le reprogramați.

După cum știți printre categoriile cele mai vulnerabile în fața acestor agenți patogeni sunt persoanele de vârsta a treia cu un sistem imunitar scăzut, la care se adaugă și o serie de afecțiuni cronice. Să fim deci cât se poate de precauți și exigenți în ceea ce privește igiena, respectiv măsurile de protecție și prevenție. În acest sens, vă sugerăm achiziționarea produselor specifice în acest scop, respectiv măști de protecție, geluri/substanțe antibacteriene.

În speranța că veți găsi utile aceste sfaturi și măsuri, vă dorim multă sănătate și atenție sporită în evitarea eventualelor neplăceri create de aceste probleme.

Președintele Federației Naționale „OMENIA”­ a C.A.R.P.-urilor din România

Ing. Gheorghe Chioaru                                                                                                                                       

­­­Descarca adresa nr. 258