La mulți ani OMENIA, la mulți ani 2022!


Dragi seniori,

Anul 2021 se apropie cu bune, dar mai ales cu rele, de final. A fost, de la cel  de-al doilea război mondial încoace, probabil  unul dintre cei mai cumpliți ani pe care i-am putut traversa. Și, pentru că nu erau suficiente atâtea lacrimi și suferință,  premisele unei noi crize financiare coroborată cu nesfârșita criză medicală creată de pandemia de coronavirus, există și încep să-și facă simțită prezența. De aceea trebuie să ne consolidăm poziția în societate și, în primul rând, în mijlocul membrilor federației noastre. Dar, cu speranță și încredere încheiem o altă etapă și facem bilanțul unui an dificil, dar și fructuos în care ne-am implicat activ într-o manieră ambițioasă în multe activități de întrajutorare a membrilor noștri și am urmărit să îndeplinim toate obiectivele propuse pentru protecția socială a persoanelor vârstnice.

Mulțumesc tuturor celor care, pe parcursul anului 2021, cu toate restricțiile impuse de starea de fapt au fost alături de noi și au crezut în misiunea noastră. Suntem, datorită dumneavoastră, cea mai puternică organizație de vârstnici din România și ne dorim ca pentru 2022 să ne menținem trendul ascendent, prin îmbunătățirea serviciilor financiare și sociale pe care le oferim. Și totul vi se datorează vouă, susținerii și devotamentului care au făcut din “OMENIA” o mare familie. Să dea  bunul Dumnezeu să ne vedem cu bine și sub alte auspicii în anul ce bate la ușă.

Cu speranța ce însoțește Noul An, transmit din toată inima gânduri bune și urări de sănătate, împliniri și bucurii tuturor membrilor Federației Naționale „OMENIA” și un sincer

LA MULȚI ANI ȘI  AN NOU FERICIT!

Președintele Federației Naționale  „OMENIA” a C.A.R.P. -urilor din România

Ing. Gheorghe CHIOARU