In memoriam – Ne-a părăsit domnul președinte Ovidiu Viorel Morariu


Profund îndurerați am aflat de moartea fulgerătoare a domnului președinte al Asociației C.A.R.P.  “Speranța”  Hunedoara, Ovidiu Viorel Morariu,  un om deosebit, cu un caracter ales, o uriașă forță a naturii.

În timpul activității desfășurate în cadrul Asociației C.A.R.P.  „Speranța” Hunedoara, dar și în calitate de prim vicepreședinte al Federației Naționale „OMENIA”  a C.A.R.P.-urilor din România a contribuit decisiv la dezvoltarea conceptelor  de ajutor reciproc, protecție socială și promovarea drepturilor persoanelor de vârsta a treia. Asociația și federația au pierdut un model de urmat, un exemplu de profesionalism, un om deosebit hărăzit de Dumnezeu cu o capacitate extraordinară de muncă și dăruire pentru semeni.

Pentru cei care vor să-și ia un ultim bun rămas de la cel care a fost distinsul nostru prieten și coleg o pot face începând de marți, 10 mai, de la ora 18.00 la Capela Popa Șapcă din Hunedoara. Înmormântarea va avea loc miercuri, 11 mai, ora 12.00 la Cimitirul Sf. Nicolae din localitate.

Fie ca Domnul să întărească familia îndoliată și să-i aline durerea în această perioadă de mare tristețe sufletească. Vă rugăm să primiți condoleanțele noastre sincere.

 Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Președintele Federației Naționale “OMENIA“ a C.A.R.P.-urilor din România

Inginer Gheorghe CHIOARU